Sterke man van Lotto NL-Jumbo blijft ploeg twee jaar langer trouw

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Sterke man van Lotto NL-Jumbo blijft ploeg twee jaar langer trouw

Team Lotto NL-Jumbo heeft het contract van Robert Gesink met twee jaar verlengd. Dat heeft het team in een persbericht bekendgemaakt. "De komende jaren wil ik nog mooie dingen laten zien", klinkt het bij de renner.

En bij de ploegleiding zijn ze zeer tevreden over de verdere samenwerking. "Met Robert hebben we een goede klassementsrenner en een leider in huis", zegt ploegleider Nico Verhoeven. "Hij is al jaren het boegbeeld van het Nederlandse wielrennen. We zijn dan ook verheugd en trots dat hij tot 2018 voor ons plan kiest."

"Dit seizoen willen we met hem scoren in de heuvelklassiekers, Zwitserland, de Tour en de Vuelta", aldus Verhoeven. En ook de renner zelf is blij met zijn nieuwe overeenkomst. "Ik ben erg blij met de zekerheid tot en met 2018", vertelt Gesink. "Het team heeft een goed plan voor de toekomst."

Ik hoop de aansluiting bij de wereldtop te behouden - Robert Gesink

"Zoiets geeft mij vertrouwen. Dit voelt echt als mijn ploeg en hier word ik al jaren op een prettige manier begeleid", aldus de renner. "Ik hoop de aansluiting bij de wereldtop te behouden, net zoals in de Tour van vorig jaar. Ik wil de komende jaren zeker nog mooie dingen laten zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties