"Als ik niet had aangevallen, dan had ik commentaar gekregen"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
"Als ik niet had aangevallen, dan had ik commentaar gekregen"

Tim Wellens liet na de Waalse Pijl blijken dat hij niet echt tevreden was met de koerstactiek van Lotto-Soudal. De Truienaar had liever een resultaat gereden, dan een aanval te wagen in de finale.

"Spijtig genoeg ben ik de man die moest aanvallen", opent Wellens bij Sporza. "Ik had liever gewacht. Ik had superbenen. Als mensen aanvallen op de voorlaatste klim en niemand van de ploeg is mee, kan ik het niet laten om mee te zijn. Maar dat is spijtig. De ploegleiding had gezegd dat we niemand mochten laten wegrijden in de finale."

Ik was niet zo goed als vorig jaar - Tim Wellens

"Maar ze hadden ook niet gezegd wie mocht wachten tot de Muur van Hoei", baalt de jonge renner. "We konden met drie wachten, maar als ik niet was weggereden, dan had ik commentaar gekregen dat ik niet mee was. Ik moet wel toegeven dat ik niet zo goed was als vorig jaar. Ik heb veel energie verloren omdat er meteen zo hard gereden werd en ik problemen met mijn stuur had."

"Ik ben vandaag teleurgesteld, want ik had liever een prijs gereden dan een aanval te doen", bekent de renner van Lotto-Soudal. "Maar ik heb nog steeds superbenen voor zondag. Dan zal ik hopelijk wel mee zijn met de goede mannen. Dat het mogelijk slecht weer zal zijn? Dat maakt weinig uit met goede benen, maar voor mij is regen en sneeuw altijd goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties