The Manx Express moet Dimension Data aan ritzeges helpen in Californië

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
The Manx Express moet Dimension Data aan ritzeges helpen in Californië

Op 15 mei staat de Ronde van Californië op het programma, een koers waar elk jaar opnieuw een mooi deelnemersveld present tekent. Team Dimension Data rekent in de massasprints vooral op Mark Cavendish, die vorig jaar de helft van de ritten op zijn naam schreef.

"De Amgen Ronde van Californië is een opwindende koers", opent ploegleider Roger Hammond in een persbericht. "We zullen in de sprints onze kans wagen met Mark Cavendish, maar we hebben ook enkele renners die kunnen verrassen in de heuvelachtige etappes."

"Nathan Haas was een tijdje terug ook nog de bergkoning in de Ronde van Yorkshire. Samen met Daniel Teklehaimanot en Jacques Janse van Rensburg zal hij één van onze sleutelrenners worden voor de zwaardere etappes. Maar we zijn vooral hier om ons te tonen", benadrukt de ploegleider van Dimension Data.

Vier keer juichen

Vorig jaar mocht Cavendish maar liefst vier keer het zegegebaar maken in de Amerikaanse rittenkoers. Ook John Degenkolb, Peter Sagan en Greg Van Avermaet staan aan de start in Californië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties