Veldrijder Gianni Vermeersch maakte opvallende en tijdelijke overstap tot einde zomer

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Veldrijder Gianni Vermeersch maakte opvallende en tijdelijke overstap tot einde zomer

Gianni Vermeersch treedt in september toe tot een nieuw veldritteam, maar daar komt pas volgende week meer duidelijkheid over. In de tussentijd zal Vermeersch tot midden september voor een ander team rijden.

Gianni Vermeersch gaat namelijk enkele maanden aan de slag bij Verandas Willems. Zijn contract loopt tot 15 september en de veldrijder zal zich zo via enkele wegkoersen kunnen voorbereiden op het veldritseizoen.

Vanaf zondag loopt het contract van de jonge veldrijder tot 15 september 2016. Daarna zal Vermeersch toetreden tot een nieuw veldritteam, waar tot op heden nog geen informatie over beschikbaar is. "Dit is een win-winsituatie. Gianni bewees in het verleden al dat hij op de weg net zo goed uit de voeten kan als in het veld", zegt teammanager Ivan De Schamphelaere.

Ronde van België

"Wij verwachten dat hij zonder problemen zal meedraaien in wedstrijden tot categorie 1.1. Ook in de Ronde van België wordt hij ingezet, zodat hij een optimale voorbereiding zal kennen op het winterseizoen", aldus De Schamphelaere in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties