Hier ligt de toekomst van Wout Van Aert

Hier ligt de toekomst van Wout Van Aert
Foto: © photonews

De stunt van Wout Van Aert in de Baloise Belgium Tour heeft ook de ogen van de ploegmanagers geopend. De topper uit Lille vloerde tijdritspecialist Tony Martin en dus weet Patrick Lefevere nu al wat gedaan. Waar ligt de toekomst van de veldrijder?

"Als hij deze Ronde wint en het BK, dan moet hij volgend jaar in mijn wegploeg rijden", maakte de manager van Etixx Quick-Step een duidelijk statement in Het Nieuwsblad.

"Hij vekriest voorlopig de cross nog. Maar als hij nog vijf koersen wint, zal hij ook een niet te stillen honger naar de weg krijgen. Een superatleet."

Zij krijgen voorrang

Van Aert ligt nog tot eind december 2018 onder contract bij Crelan-Vastgoedservice. En daar willen ze hem graag houden. "We willen zijn contract openbreken én verlengen", klinkt het bij Luc Versele - de hoofdsponsor van de ploeg.

"Wout voelt zich gelukkig bij zijn huidige ploeg en zij krijgen voorrang", is ook het management van Van Aert duidelijk in HNB. Van een overstap naar Etixx of andere ploegen is dus vooralsnog absoluut geen sprake.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties