Bouhanni doet zijn reputatie alle eer aan en laat hotelgast kennismaken met zijn vuisten

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 6 reacties
Bouhanni doet zijn reputatie alle eer aan en laat hotelgast kennismaken met zijn vuisten

Ook de Fransen hebben vandaag hun nationale kampioenschap gereden. Arthur Vichot heeft zich voor de tweede keer in zijn carrière verzekerd van de nationale titel. Maar het was vooral over Nacer Bouhanni dat er gesproken werd.

Nacer Bouhanni zou het zaterdagnacht te bont hebben gemaakt in het hotel waar hij overnachtte. Volgens de Franse krant L'Equipe waren er rond 4 uur 's nachts enkele hotelgasten iets te veel lawaai aan het maken. De Franse sprinter zou gevraagd hebben of het iets stiller kon, maar daarna liep een woordenwisseling uit de hand.

Bouhanni trakteerde één van de gasten met een vuistslag in het gezicht en sloeg een tand uit. De Cofidis-renner moest zelf naar het ziekenhuis en kreeg vier hechtingen aan zijn hand. Desondanks zijn handblessure stond Bouhanni vandaag gewoon aan de start op het Franse kampioenschap.

Tweede keer voor Vichot

Tot slot ook nog: Vichot versloeg vandaag Gallopin en Vuillermoz in een hectische finale, waarin vooral Alaphilippe en Bardet voor vuurwerk zorgden. Voor de renner van FDJ is het zijn tweede Franse titel, drie jaar na zijn zege in 2013.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties