Mannen van Deceuninck duiden hun favorieten aan, wij schuiven deze namen naar voren

Mannen van Deceuninck duiden hun favorieten aan, wij schuiven deze namen naar voren
Foto: © photonews

De Ronde van Vlaanderen wordt opnieuw de hoogmis van het wielrennen in Vlaanderen. En dus is de vraag: wie pakt de prijzen?

We vroegen het deze week op een persconferentie van Deceuninck - Quick-Step, maar ook zij konden geen eenduidig antwoord geven op wie nu de grote favorieten zijn.

"Er zijn nog veel andere teams die iets kunnen betekenen, daar moeten we rekening mee houden. Of ze allemaal tegen ons gaan rijden? Geen idee, het is sowieso nooit makkelijk om te winnen. Meestal winnen we ook omdat we slim zijn en goed tactisch rijden", aldus Philippe Gilbert.

Gevaar van overal

"Maar het gevaar komt van overal. Er is er niet eentje die er echt bovenuitsteekt, er zijn er echt zoveel. Een naam noemen is onbegonnen werk."

Bob Jungels pikte meteen in: "Van Der Poel, Sagan, Van Aert, Terpstra, Van Avermaet, … er zijn heel veel kanshebbers." En ook Yves Lampaert had het moeilijk om te kiezen (lees er HIER nog eens alles over).

Op basis van de informatie die we de voorbije week binnen kregen, was het ook voor ons erg lastig om tot favorieten te komen. Temeer Naesen, Vanmarcke en Gilbert te kampen niet helemaal 100% fit lijken, maar we hen ook nooit zomaar kansloos willen achten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties