Grof wild op de transfermarkt: Van Gestel heeft na sterk voorjaar bij Sport Vlaanderen de ploegen voor het uitkiezen

Grof wild op de transfermarkt: Van Gestel heeft na sterk voorjaar bij Sport Vlaanderen de ploegen voor het uitkiezen

Een passage bij Sport Vlaanderen-Baloise om nadien een mooie volgende stap te zetten: het is een weg die menig wielrenner al bewandelde en het lijkt ook het geval voor Dries Van Gestel. Onze landgenoot reed een prima voorjaar en tal van ploegen staan te trappelen om hem in te lijven.

Van Gestel haalde de top vijftien in Le Samyn en werd vijfde in de derde etappe van de Boucles de la Mayenne. De ereplaats die het meeste tot de verbeelding sprak, was zijn dertiende plaats in de Ronde van Vlaanderen. Vandaar dat meerdere ploegen nu in hem belangstelling tonen.

DRIE WORLDTOUR-PLOEGEN MET INTERESSE

Onder hen de twee Franse pro-continentale ploegen Cofidis en Total Direct Energie. Die laatste ploeg toont overigens ook interesse in Quinten Hermans. Daarnaast zijn er ook al drie WorldTour-teams die met Van Gestel onderhandelen, namelijk Sunweb, Groupama-FDJ en AG2R-La Mondiale.

Allemaal mooie opties dus voor de renner van Sport Vlaanderen-Baloise. Van Gestel wil deze zaak alleszins niet te lang laten aanslepen. Voor de start van de Ronde van Frankrijk op 6 juli wil hij de knoop doorhakken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties