Jasper Stuyven niet te spreken over niet-selectie: "Ik begrijp het niet goed"
Dennis Rosiers
| 54 reacties

Jasper Stuyven: "Ik begrijp het niet goed"

Jasper Stuyven niet te spreken over niet-selectie: "Ik begrijp het niet goed"
Foto: © photonews

Jasper Stuyven haalde de WK-selectie van Rik Verbrugghe uiteindelijk niet. Hij vernam het nieuws gisteren in een telefoongesprek met de bondscoach. "Ik ben zwaar ontgoocheld", reageert Stuyven.

"Ik begrijp het niet goed" verklaart Stuyven aan Belga. "Buiten Van Avermaet en Gilbert: wie kan er betere resultaten dan mij voorleggen? Ik koers heel sterk, heb blijk gegeven van een goede conditie, maar blijkbaar is het eindklassement in Duitsland winnen niet voldoende."

Hoewel hij enorm ontgoocheld is, voelde Stuyven de bui al wel hangen. "Er was inderdaad niet zoveel communicatie met de bondscoach. Ik was niet bij de eerste vijf en dan hoop je toch nog om bij de drie laatsten geselecteerd te worden, maar ik had eerlijk gezegd al niet meer het beste gevoel."

Stuyven is wel aangeduid als reserve, al heeft hij niet veel zin in die rol: "Ik wens niemand ziekte of pech toe. En als ik dan toch opgeroepen zou worden, zal ik er eerst goed moeten over nadenken. Mijn hoofd staat eerlijk gezegd echt niet meer naar het WK", besluit de aangeslagen Stuyven.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden
26/10/2019 Beringen
26/10/2019 GP Brabant
27/10/2019 Cyclocross Asper-Gavere

Nieuwste reacties