🎥 Iljo Keisse kijkt uit naar hereniging met 'partner in crime': "Hoog tijd dat ik nog eens aan de start kom"
Redactie
| 0 reacties

Keisse kijkt al uit naar hereniging met Terpstra en comeback in Rotterdam

🎥 Iljo Keisse kijkt uit naar hereniging met 'partner in crime': "Hoog tijd dat ik nog eens aan de start kom"
Foto: © photonews

Zeven jaar lang zijn ze goede ploegmaats geweest bij Quick.Step, Iljo Keisse en Niki Terpstra. Zowel op de weg als op de baan. Zeker op de piste in Rotterdam waren ze als duo erg succesvol en dat hopen ze binnenkort nog een keertje te kunnen herhalen.

In een filmpje van de Wooning Zesdaagse blikt Keisse vooruit naar zijn comeback, want het is al even geleden dat hij in Rotterdam meedeed. "De laatste keer was in 2015, geloof ik. Toen heb ik ook gewonnen samen met Niki. Het is altijd één van mijn favoriete zesdaagses geweest. Ik moet eerlijk toegeven dat de keren dat ik er niet bij was het altijd wel pijn heeft gedaan."

SUPERGEMOTIVEERDE TERPSTRA

Nu gaat het dubbel feest worden, want ze krijgen in Rotterdam niet enkel hun veelvuldige ex-winnaar aan de start, maar ook nog eens aan de zijde van zijn partner van weleer. "Niki is altijd supergemotiveerd. Voor eigen volk wil hij altijd iets tonen. Het is al een paar jaar dat we proberen om terug samen aan de start te komen."

De komende maanden zal het dus volop uitkijken worden naar 2 januari, de dag waarop het in Rotterdam allemaal begint. "Ik denk dat het hoog tijd is dat ik nog eens aan de start kom in Rotterdam. Ik kom sowieso met de ambitie om mee te doen voor de overwinning." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties