Jules Hesters wordt de volgende Iljo Keisse genoemd: "Veel jonge renners dromen van de Tour, ik van de Zesdaagse"
Redactie
| 0 reacties

Jules Hesters geniet enorm van de Zesdaagse van Gent

Jules Hesters wordt de volgende Iljo Keisse genoemd: "Veel jonge renners dromen van de Tour, ik van de Zesdaagse"
Foto: © photonews

Met de 21-jarige Jules Hesters zitten ze in Gent wel goed voor de komende jaren. Hij kan in de toekomst als man van de regio de rol van publiekslieveling overnemen van Iljo Keisse. Samen met Otto Vergaerde van Corendon-Circus vormt Hesters nu al een goede tandem.

Dat hebben ze ook al in andere wedstrijden bewezen, maar in het eerste deel van de Zesdaagse van Gent leunen ze wel erg dicht aan bij de top. "Over onze zesdaagse kunnen we zeker niet klagen", laat Hesters optekenen in een bericht van Belga. "De eerste dag wonnen we meteen de baanronde en sloten we als leiders af."

TWEEMAAL WINNAAR TOEKOMSTZESDAAGSE

Geen wedstrijd die zo bij  hem met stip genoteerd staat als die in eigen stad. "Veel jonge renners dromen van de Tour de France, ik van de Zesdaagse van Gent. Ik wil hier schitteren. Toen ik mijn eerste zesdaagse reed in Gent, werd ik al zesde. Eerder won ik al twee keer de Toekomstzesdaagse. Je kan die twee niet echt met elkaar vergelijken. Het deelnemersveld is dit jaar heel sterk." 

Is hij ook echt 'de nieuwe Iljo Keisse'? "Ik ben Jules Hesters, hij is Iljo Keisse. Om hem op te volgen, heb ik nog een lange weg te gaan. Ik blijf vooral mezelf en geniet enorm van deze zesdaagse. Vanaf zondagavond is het al aftellen naar de volgende editie. Maar eerst nog eens schitteren en genieten tot zondag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties