Vergaerde en Hesters maken indruk tijdens de Zesdaagse van Gent: "Als ze onze namen scanderen, plooien we ons nog eens extra dubbel"
Arjen T'Sjoen
| 0 reacties

Otto Vergaerde en Jules Hesters maken indruk tijdens de Zesdaagse van Gent

Vergaerde en Hesters maken indruk tijdens de Zesdaagse van Gent: "Als ze onze namen scanderen, plooien we ons nog eens extra dubbel"
Foto: © photonews

Het is dit jaar een bijzonder spannende Zesdaagse van Gent. Kenny De Ketele en Robbe Ghys staan aan de leiding, maar hebben slechts een puntje voor op het Nederlandse duo Havik/Van Schip. Verder blijven ook de wereldkampioen Kluge/Reinhardt en Keisse/Cavendish op de loer liggen.

Naast die vier duo's maken ook Otto Vergaerde en Jules Hesters erg veel indruk tijdens de Zesdaagse. Momenteel staan ze op een derde plaats. "We voelen ons erg goed en de samenwerking verloopt top", vertelde Hesters bij Sporza. "Vorig jaar deden we het al uitstekend met onze zesde plaats en nu gaat het enkel beter. Of we de opvolgers van Keisse zijn? Dat hebben we nog al gehoord, maar we doen gewoon ons best en dan zien we wel. Als het publiek onze naam scandeert dan plooien we ons in elk geval nog eens extra dubbel."

Vergaerde ziet dat hij erg complemenair is met Hesters: "Hij is erg explosief en ik heb een goede uithouding. Dat spelen we in elk geval uit tegen de betere ploegen." Een eindoverwinning zit er volgens de renner van Corendon-Circus wel nog niet in: "Jules is nog net een jaartje te jong. Van Der Sande, Keisse, De Buyst, Cavendish, Kluge,... dat zijn renners van WorldTour niveau en Ghys en De Ketele zijn wereldtoppers op de piste. We staan ons mannetje en zien waar we uitkomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

29/08/2020 - 20/09/2020 Tour de France
27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro

Nieuwste reacties