Van Aert over Olympische tijdrit: "Ik wil gaan, maar misschien is Campenaerts gewoon beter"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 5 reacties

Wout Van Aert droomt van de Olympische tijdrit

Van Aert over Olympische tijdrit: "Ik wil gaan, maar misschien is Campenaerts gewoon beter"
Foto: © photonews

België zit met een luxeprobleem. Het mag maar twee jongens naar de Olympische tijdrit sturen, maar beschikt over heel wat specialisten.

Remco Evenepoel mag door zijn zilveren medaille op het WK al sowieso naar Tokio. Voor het tweede ticket zijn Victor Campenaerts en Wout Van Aert de grootste kandidaten.

“Ik weet dat Victor wil gaan”, vertelde Van Aert aan Het Laatste Nieuws. “Natuurlijk wil hij gaan: de Spelen zijn iets unieks. Maar ik wil ik ook gaan.”

“Maar als je ziet hoe Campenaerts zich heeft voorbereid op het werelduurrecord, lijkt het mij wel fair om te zeggen dat hij nog steeds de grootste specialist is. Langs de andere kant: ik ben nog veel aan het leren op vlak van voorbereiding en dergelijke. Door mijn onwetendheid is er nog meer winstmarge."

“Ik kom terug uit een blessure. (lees HIER nog eens wat hij over zijn revalidatie te vertellen had) Misschien wordt in het voorjaar snel duidelijk dat ik nog een te grote achterstand heb op Victor. Misschien is hij gewoon veel beter. We zullen wel zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

29/08/2020 - 20/09/2020 Tour de France
27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro

Nieuwste reacties