Marca kondigt verrassende transfers aan: 'Ervaren baanwielrenners trekken naar Movistar'

Arjen T'Sjoen
| 0 reacties
Marca kondigt verrassende transfers aan: 'Ervaren baanwielrenners trekken naar Movistar'
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Hoewel december al een tijdje loopt, is het Spaanse topteam Movistar nog steeds niet helemaal klaar op de transfermarkt. Volgens Marca gaat het team op woensdag twee nieuwe wielrenners voorstellen.

Het zou gaan om baanwielrenners Sebastian Mora (31) en Albert Torres (29). Ze doen het al enkele jaren heel goed op de piste en werden in 2015 Europees kampioen koppelkoers. Een jaar later pakten ze ook de eindzege in de Zesdaagse van Rotterdam. De renners hebben wel niet veel ervaring op de weg.

Sebastian Mora kwam het voorbije jaar uit voor Caja Rural-Seguros. Hij behaalde geen individuele resultaten. Albert Torres was in het verleden stagiair bij Geox en Androni Giocattoli, maar kon nergens een profcontract versieren. 

Transfers

Movistar kende al een hele drukke transferperiode en haalde Dario Cataldo, Enric Mas, Juan Diego Alba, Davide Villella, Juri Hollmann, Gabriel Cullaigh, Matteo Jorgenson, Johan Jacobs, Einer Augusto Rubio, Sergio Samitier, Inigo Elosegui en de intussen geblesseerde Mathias Norsgaard binnen. Het is ook nog afwachten of Carlos Betancur en/of Andrey Amador blijven. Zij moeten het vertrek van onder meer Mikel Landa, Nairo Quintana en Richard Carapaz opvangen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties