Ben Hermans klaar voor nieuwe seizoen: "Heel graag naar de Tour" & "Droom van Tokio"
Dennis Rosiers
| 0 reacties

Ben Hermans blikt vooruit naar nieuwe seizoen

Ben Hermans klaar voor nieuwe seizoen: "Heel graag naar de Tour" & "Droom van Tokio"
Foto: © photonews

Ook voor Ben Hermans is de olympische wegrit een van de hoofddoelen komend seizoen. De plaatsjes zijn duur, maar de 33-jarige klimmer wil er kost wat kost bij zijn in Tokio.

De plaatsen in het Belgische wielerteam voor de Olympische Spelen zijn enorm duur. Naast twee tijdrijders is er nog maar ruimte voor drie renners. Van Avermaet is er quasi zeker bij, zo liet de bondscoach alvast uitschijnen.

Nog maar twee vacante plaatsen dus, waarvoor een heleboel (top)renners in aanmerking komen. Zoals bijvoorbeeld Ben Hermans. De omstandigheden in Tokio zijn op het lijf geschreven van de 33-jarige klimmer.

"Ik hou van warm weer, het is ook daarom dat ik in Australië aan het seizoen begin", vertelt Hermans aan Sporza. "Ik heb het parcours in Tokio nog niet verkend, maar de lange beklimmingen en de warmte zouden me wel moeten liggen. Het is mijn laatste kans om deel te nemen aan de Spelen, dus natuurlijk droom ik ervan om erbij te zijn."

"Ook zou ik graag voor de eerste keer de Tour de France rijden. Ik denk dat we gewapend zijn om mooie dingen te laten zien. Met Daniel Martin en Dani Navarro hebben we sterke klimmers. Daarnaast hebben we snelle mannen en enkele goede allrounders."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
20/10/2020 - 08/11/2020 Vuelta
24/10/2020 Cyclocross Ruddervoorde
25/10/2020 Parijs-Roubaix
31/10/2020 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties