B&B Hotels-Vital Concept haalt een vierde Belg in huis voor wielerseizoen 2021

B&B Hotels-Vital Concept haalt een vierde Belg in huis voor wielerseizoen 2021
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ook in 2021 zullen er minstens vier Belgen voor B&B Hotels-Vital Concept koersen. De Franse formatie heeft immers de komst aangekondigd van Eliot Lietaer. Die maakt zich op voor een nieuwe uitdaging en verlaat Bingoal-Wallonie Bruxelles.

Ook dit jaar reden er al vier Belgen voor B&B Hotels-Vital Concept: Frederik Backaert, Jens Debusschere, Jonas Van Genechten en Kris Boeckmans. De eerste drie liggen volgend jaar nog onder contract, Boeckmans moet op zoek naar een andere ploeg als hij zijn carrière nog wil verlengen.

Met Eliot Lietaer komt er in 2021 sowieso wel een landgenoot bij. De voorbije jaren reed die telkens in een Belgisch team, met eerst een zestal jaar bij TopSport Vlaanderen en nadien drie seizoenen bij Bingoal-Wallonie Bruxelles.

B&B Hotels-Vital Concept laat weten dat het Lietaer al meerdere jaren volgt en Jens Debusschere deed ook een goed woordje voor hem. "Ik kan steun bieden aan complete renners", omschrijft Lietaer de rol die hij voor zichzelf ziet. "Ik wil graag Coquard helpen op de vlakke parcoursen en ook koersen ontdekken als Parijs-Nice en de Dauphiné, koersen die ik nog niet gereden heb."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties