Quick-Step Alpha Vinyl gaat nog eens voor een succes met sprinter Mark Cavendish

Quick-Step Alpha Vinyl gaat nog eens voor een succes met sprinter Mark Cavendish
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Mark Cavendish is bezig aan zijn laatste maanden bij Quick-Step Alpha Vinyl. Een succes behalen met de sprinter in de eerstvolgende koers, zou alvast een goed begin zijn van het laatste deel van het seizoen.

Quick-Step selecteerde Mark Cavendish niet voor de Tour de France. Daardoor heeft de Brit niet meer gekoerst sinds het nationaal kampioenschap. Een wedstrijd met een voltallige ploeg aan zijn zijde dateert al van meer dan anderhalve maand geleden in de Ronde van Limburg. In de Ronde van Polen zal dat wel nog eens het geval zijn.

"In de eerste twee sprintersritten zullen we met Mark Cavendish strijden voor een goed resultaat", legt sportdirecteur Geert Van Bondt uit. Naast Cav zijn ook nog Rémi Cavagna, Josef Černý, Mauro Schmid, Zdeněk Štybar, Bert Van Lerberghe en Mauri Vansevant geselecteerd.

Ook na die eerste twee dagen zijn er nog kansen op een mogelijke sprint. Op de voorlaatste dag staat er een tijdrit op het programma. "We kijken dan naar Rémi Cavagna en Mauri Vansevant voor een goed resultaat. Laatstgenoemde heeft al bewezen dat hij het ook in deze discipline goed kan doen." De Ronde van Polen gaat van start op 30 juli.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties