Lefevere neemt Evenepoel in bescherming en vertelt over de premies voor de nieuwe wereldkampioen

Bjorn Vandenabeele
| 0 reacties
Lefevere neemt Evenepoel in bescherming en vertelt over de premies voor de nieuwe wereldkampioen

Het jaar 2022 van Remco Evenepoel kan niet meer stuk. Dit wordt eentje om in te kaderen, met een bijzondere plek in de geschiedenisboeken.

Remco Evenepoel heeft Patrick Lefevere en Quickstep-Alpha Vinyl enkele heel mooie prijzen cadeau gedaan dit jaar en dat op een leeftijd van amper 22 jaar.

De vergelijking met Tom Boonen is snel gemaakt voor Lefevere. Hij denkt terug aan het jaar 2005 toen Boonen wereldkampioen werd in Madrid, de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix won.

Overal dook hij op, iedereen wilde iets van hem. En als dat niet kon, maakten ze er wel hun eigen verhaal van. De gossip-bladen breiden bestaande ‘stories’ aan elkaar. Opa en oma, het schoolvriendje, het eerste lief: zowat alles passeerde de revue. (grijnst) Het dreigt met Remco ook zo te zijn”, zegt Lefevere aan Het Laatste Nieuws.

En daar zijn ook de nodige premies aan verbonden, een bedrag dat hoog zal oplopen voor QuickStep-Alpha Vinyl. “No comment. We weten dat het kon gebeuren. En we zijn daar dus ook op voorbereid. Alleen, ik herhaal: het komt allemaal veel vroeger dan verwacht.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5052 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties