BV doet boekje open over afzien in wiel van Evenepoel en Van der Poel, Remco bekijkt het zo op zijn manier

BV doet boekje open over afzien in wiel van Evenepoel en Van der Poel, Remco bekijkt het zo op zijn manier
Foto: © photonews

Als Remco Evenepoel en Mathieu van der Poel er samen op uit trekken, is het afzien voor al wie wil volgen. Dat heeft ook acteur Louis Talpe aan de lijve moeten ondervinden.

U kon al lezen hoe Remco Evenepoel en Mathieu van der Poel samen een trainingsritje afwerkten op Spaanse bodem. Hun gezelschap varieerde. Op een bepaald moment reed met Louis Talpe ook een Bekende Vlaming mee de hellingen op, zo is te zien bij de Instagram Stories van de vader van twee.

Het is bekend dat de acteur, nu bijvoorbeeld weer op tv te zien bij herhalingen van de VRT-reeks De Ridder, een voorliefde heeft voor de fiets. Al heeft dit ritje er toch wel ingehakt. "De laatsten die me levend gezien hebben", verwijst hij naar trainingspartners Remco Evenepoel, Mathieu van der Poel en Oscar Riesebeek.

EVENEPOEL EN DE ALPECIN-MANNEN

Evenepoel bekeek het dan weer vooral vanuit zijn sportieve omgeving. Naast het gezelschap van Talpe was de Belgische kampioen dus op pad met renners van Alpecin-Deceuninck. "FC Alpecin", maakte Evenepoel er dan maar van op Strava bij het delen van de gegevens over de fietstocht van en naar Calpe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties