Stevig: Average Rob krijgt ex-wereldkampioen, bondscoach Vanthourenhout en bekende voetballer op 'zijn' cross

Stevig: Average Rob krijgt ex-wereldkampioen, bondscoach Vanthourenhout en bekende voetballer op 'zijn' cross
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

YouTuber Average Rob wilde deelnemen aan de elitewedstrijd tijdens de cross van Diegem. Dat mocht niet, maar ondertussen is er wel een alternatief gevonden. En hij heeft schoon volk gevonden voor zijn alternatief.

Average Rob vond tussen de elite vrouwen en mannen een gaatje van zo'n drie kwartier. Daarin zal de Diegem 'Turbo Cross' worden gereden. Twee rondes volle bak met twintig zotten, dat was het plan van de Youtuber.

Hij daagde meteen Bas Tietema en Josse Wester van Tour de Tietema uit, die eerste is ook ingegaan op de zaak. En er komt nog schoon volk naar Diegem voor de Turbo Cross, zoveel is ondertussen duidelijk geworden.

Met Jelle Van Damme krijgen we ook een gewezen profvoetballer aan de start, terwijl zowel bondscoach Sven Vanthourenhout als gewezen wereldkampioen Richard Groenendaal ook de klikpedalen nog een keertje omgorden. 

En er komen verder nog wel wat bekende namen naar Diegem, waaronder ook onder meer die andere bekende youtuber Acid. Wie het uiteindelijk zal halen? Dat zullen we pas binnen enkele dagen weten tussen de cross van de vrouwen en de mannen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties