📷 Vrouw van Julian Alaphilippe reageert scherp op beschuldigingen van Patrick Lefevere

📷 Vrouw van Julian Alaphilippe reageert scherp op beschuldigingen van Patrick Lefevere
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Patrick Lefevere deed bij Humo enkele straffe uitspraken over Julian Alaphilippe en zijn vrouw. Marion Rousse liet niet na om erop te reageren.

“Julian is een goede gast, maar nadat hij dat megacontract heeft getekend, heeft hij niets meer gepresteerd”, zei Lefevere aan HUMO.

Hij ging ook in op het privéleven van zijn renner. “Alcoholgebruik, te veel feesten. Julian ligt serieus onder de sloef bij Marion, misschien wel teveel.”

Marion Rousse, de vrouw van Alaphilippe, vindt de uitspraken over hun privéleven onaanvaardbaar en komt op X met een stevige repliek aan het adres van Lefevere.

“Wat de gevoelens van de heer Lefevere jegens mij ook mogen zijn, het is onaanvaardbaar om ons privéleven aan te vallen zoals hij dat doet. Dus nee, ik drink nooit alcohol. Met een kind van drie zijn we op vakantie ook 's ochtends het liefst vroeg bezig”, klinkt het.

Marion Rousse is commentator bij Eurosport

Lefevere probeerde Rousse ook weg te jagen bij haar job als commentator voor Eurosport in Frankrijk. “Het gaat jou ook niet lukken, zoals je al tegen mij zei, om mij te laten stoppen met werken en dicht bij Julian te blijven tijdens zijn carrière.”

“De dingen doe die ik doe, houden mij gewoon bezig. Ik zeg je: onder geen beding zal ik toestaan dat je over mijn privéleven praat. Stop nu alsjeblieft met het lukraak praten en toon meer respect en... klasse.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties