Van der Poel tegen Evenepoel en Pogacar in L-B-L: Bakelants en Van Hooydonck uiten stevig hun twijfels

Van der Poel tegen Evenepoel en Pogacar in L-B-L: Bakelants en Van Hooydonck uiten stevig hun twijfels
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wereldkampioen Mathieu van der Poel wil eind april zijn voorjaar afsluiten in Luik-Bastenaken-Luik. Bij onder meer Jan Bakelants en Nathan Van Hooydonck zijn er wel twijfels.

Zit Mathieu van der Poel met het winnen van de vijf monumenten in zijn hoofd? Van de zeven wedstrijden die op zijn programma staan in het voorjaar, zijn daar maar liefst vier monumenten bij. Met dus Luik-Bastenaken-Luik. 

Evenepoel en Pogacar

Al staat er wel nog een vraagteken achter zijn deelname. In La Doyenne komt Van der Poel onder meer Remco Evenepoel en Tadej Pogacar tegen. Kan de wereldkampioen de twee wel volgen in de Ardennen? 

"Ik wil het nog zien als Mathieu een van de drie andere monumenten heeft gewonnen… Zal hij dan niet verzadigd zijn tegen Luik? Alles zal ook extreem goed in de plooi moeten vallen om in Luik iets te kunnen beginnen tegen Remco en Pogi", zegt Jan Bakelants bij HLN. 

"Ik denk dat hij ze gewoon niet kan volgen. De Ardennen zijn hét domein van die twee. Andersom kan Remco Mathieu ook niet volgen op de Paterberg", stelt Nathan Van Hooydonck nog. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties