Drie kopmannen buiten strijd: Soudal Quick-Step rekent op onuitgegeven ploeg in Luik

Drie kopmannen buiten strijd: Soudal Quick-Step rekent op onuitgegeven ploeg in Luik
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Na de Amstel Gold Race was er opnieuw optimisme bij Soudal Quick-Step met de vierde plaats van Mauri Vansevenant. De ploeg hoopt ook op een goede uitslag in Luik-Bastenaken-Luik.

Remco Evenepoel en Mikel Landa zouden een prominente rol spelen in de ploeg van Soudal Quick-Step in Luik-Bastenaken-Luik. De twee vielen echter in de Ronde van het Baskenland en zijn er niet bij. 

Ook Julian Alaphilippe is er niet. Hij kampt ook met blessures en is ook aan zijn voorbereiding op de Giro bezig. Soudal Quick-Step rekent dus opnieuw op heel wat Belgen in zijn selectie. 

Veel Belgen bij Soudal Quick-Step

Zo brengt Soudal Quick-Step neoprofs Gil Gelders en William Junior Lecerf aan de start, maar ook de meer ervaren Pieter Serry, Mauri Vansevenant en Louis Vervaeke. De Brit James Knox en de Italiaan Fausto Masnada vullen de selectie aan.

"We doen het zonder onze twee leiders, maar we hebben vertrouwen in deze jonge en gemotiveerde groep", zegt sportdirecteur Klaas Lodewyck. "We verschijnen aan de start met een plan en we zijn klaar om te vechten voor een goed resultaat." 

"Het weer zal zondag geen pretje zijn en dat kan een grote rol gaan spelen, maar we zijn vastberaden om alles te geven voor we onze voorjaarscampagne afsluiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties