Manager van Pogacar en Philipsen fronst de wenkbrauwen over De Lie: "Dat is toch raar?"

Manager van Pogacar en Philipsen fronst de wenkbrauwen over De Lie: "Dat is toch raar?"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Vorig jaar verlengde Arnaud De Lie zijn contract bij Lotto Dstny tot eind 2026. De manager van Jasper Philipsen en Tadej Pogacar merkt echter iets vreemd op bij De Lie.

Lotto Dstny maakte de voorbije tijd werk van zijn toekomst. Het verlengde onder meer de contracten van Arnaud De Lie, Maxim Van Gils en Lennert Van Eetvelt tot eind 2026. Florian Vermeersch lijkt dan weer te vertrekken. 

Voor Arnaud De Lie was er veel interesse van andere ploegen. Zo wilde onder meer Patrick Lefevere hem graag binnen halen. Hij zakte met de helikopter af naar de boerderij van de familie De Lie, maar zonder resultaat dus. 

David van der Poel werkt samen met Arnaud De Lie

Toch denkt Alex Carera, de manager van Philipsen, Uijtdebroeks en Pogacar, dat hij De Lie nog wat meer kan bijbrengen. "De Lie is een diamant, maar nog geen briljant. Hij heeft een goede entourage nodig om de stap richting absolute top te zetten", zegt hij bij HLN. 

Hij vindt het dan ook vreemd dat De Lie wordt bijgestaan door David van der Poel, die eind vorig jaar zijn fiets aan de haak hing. "Raar, die is niet eens de makelaar van zijn broer Mathieu van der Poel", stelt Carera. 

De Italiaan heeft zelf nog geen persoonlijk gesprek gehad met De Lie, maar vindt wel dat hij een goed karakter heeft. Onder meer omdat de familie De Lie het bezoek van Lefevere met de helikopter niet apprecieerde. "Dat siert zijn karakter. Mi piace."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties