📷 Thibau Nys geniet stevig van zijn vakantie met zijn vriendin Anna

📷 Thibau Nys geniet stevig van zijn vakantie met zijn vriendin Anna
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Geen Thibau Nys in de Tour de France, hij geniet van wat vakantie. Dat doet hij met volle teugen met zijn vriendin Anna.

Thibau Nys verzamelde op twee maanden tijd 26 koersdagen tussen eind april en eind juni. Daarin mocht hij zes keer zegevieren met ritzeges in Romandië, Hongarije, Noorwegen en Zwitserland. In Hongarije pakte Nys ook de eindzege. 

De Tour de France komt echter nog te vroeg voor Nys, pas volgend jaar maakt hij wellicht zijn debuut in een grote ronde. De Tour zou volgens vader Sven Nys, als het er ooit van komt, pas over een jaar drie zijn. 

Nys vertrok na het BK op reis naar Italië en genoot duidelijk met volle teugen met zijn vriendin Anna. Nys probeerde zijn 'tan lines' van de koers weg te werken op vakantie. Maar wel zonder succes, zo lijkt het. 

Programma Thibau Nys

De vakantie van Nys zit er nu wel op, want hij trekt opnieuw naar Spanje om te trainen. Op 22 juli staat hij normaal gezien aan de start van de Ronde van Wallonië, die duurt tot 26 juli. Daar werd Nys vorig jaar tweede en zevende in een rit. 

In augustus staan ook nog de Ronde van Polen (12 tot 18 augustus) en de Bretagne Classic (25 augustus) op het programma van Thibau Nys. Daar probeert hij opnieuw te winnen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties