Meeusen opgelucht: "Ik heb er toch al ene op zak"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Meeusen opgelucht: "Ik heb er toch al ene op zak"
Foto: © photonews

Voor Tom Meeusen is de kop eraf na de overwinning in de Waaslandcross. De renner van Telenet-Fidea Lions haalde het solo voor Rob Peeters en Toon Aerts. Hij reageerde uiteraard tevreden.

Na de mislukte Koppenbergcross deed de overwinning uiteraard deugd. "Vorige week sloeg ik het EK over en daardoor was ook de Koppenberg iets minder", aldus Meeusen bij Sporza. Dit parcours lag hem beter.

"Een parcours zoals dit waar het weer eindelijk nog eens afkoelt is aangenaam om op te koersen." Dat bleek ook tijdens de wedstrijd, Meeusen won met overmacht. "Ik heb er nu toch al ene op zak. Ik ben één van de weinige crossers die elk seizoen wel zijn wedstrijdje meepikt."

Potverdikke, die Rob blijft maar vechten

Toch kwam Rob Peeters nog opzetten. "Ik dacht: 'die Rob blijft maar vechten potverdikke.' Neen, het was een mooi gevecht toen hij op tien seconden zat. Toen hij een foutje maakte en het twintig seconden werd, was de koers gereden.

Om het af te leren werd ook hem gevraagd of die Waaslandcross niet te zwaar was. "Het was een heel mooie cross, maar we gaan er morgen wel last van hebben. Maakt mij niet uit, ik ga sowieso alles geven in Ruddervoorde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties