Meeusen uit zijn ongenoegen: "Ploeg staat niet helemaal achter mij"
Redactie
| 26 reacties

Tom Meeusen niet meer helemaal tevreden bij Telenet Fidea Lions

Meeusen uit zijn ongenoegen: "Ploeg staat niet helemaal achter mij"

Tom Meeusen kon dit seizoen nog geen klassementscross op zijn naam schrijven en lijkt niet echt meer helemaal tevreden bij zijn team Telenet Fidea Lions. Bovendien is Meeusen aan zijn laatste contractjaar bezig.

Meeusen rijdt nog regelmatig 'in the picture', maar door de dominantie van Mathieu van der Poel en Wout Van Aert kan hij niet echt meer meedoen voor de zege in een grote cross. Bovendien heeft de Kempenaar in HLN uitgehaald naar zijn eigen team. "Met Sven Vanthourenhout heb ik wel een heel goed contact", opent Meeusen.

"Hij traint me en hij is de reden waarom ik nog graag bij de ploeg ben. Maar met de keuzes die de ploegleiding maakt, tonen ze dat ze niet honderd procent achter mij staan, dus dan hoef ik ook niet meer honderd procent achter de ploeg te staan."

10 jaar bij de ploeg

"Ik heb tien jaar voor deze ploeg gereden en ging ervan uit dat ik hier ging blijven rijden, maar ik ben dit jaar einde contract en weet niet wat de plannen zijn. De ploegmaats zeggen dat ze na het WK gaan praten, maar ik heb niks gehoord", uit Meeusen zijn ongenoegen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden
26/10/2019 Beringen
26/10/2019 GP Brabant

Nieuwste reacties