Nog steeds zorgen voor Wout Van Aert: "Ik kijk momenteel niet te veel naar Mathieu"

Redactie
| 22 reacties
Nog steeds zorgen voor Wout Van Aert: "Ik kijk momenteel niet te veel naar Mathieu"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Binnen een week staat het wereldkampioenschap in het Luxemburgse Bieles op het programma, maar Wout Van Aert heeft nog steeds wat zorgen richting dat WK. Van Aert werkt hard bij Lieven Maesschalk om zijn knie klaar te stomen tegen volgende zondag.

Het is echter nog steeds wat koffiedik kijken hoe het met de knie van de wereldkampioen gesteld is. "Veel kan ik niet zeggen. Ideaal is de situatie uiteraard niet", opent Wout Van Aert. "Momenteel beperk ik mij tot zwemmen en sessies bij Lieven Maesschalck. Ook dat is zweten."

"Maar ik hoop zo snel mogelijk een test te kunnen doen op de fiets om te zien hoe ver ik mijn knie kan belasten. Stilstaan is momenteel geen probleem, mijn knie plooien gaat niet zoals ik het wil", klinkt het in HNB.

Hopen op goede vorm

Ondertussen zijn we natuurlijk wel op 8 dagen van het WK. "Ik kijk momenteel niet te veel naar Mathieu aangezien ik genoeg zorgen met mezelf heb. Anderzijds hoop ik volgende week met een goede conditie naar Luxemburg af te reizen. Die Belgische trui heb ik, maar die witte regenboogtrui is toch mooier om dragen", besluit Van Aert.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties