Nuyens over zijn unieke wielerproject: "Pin me niet vast op resultaten"

Redactie
| 2 reacties
Nuyens over zijn unieke wielerproject: "Pin me niet vast op resultaten"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Vrijdag werd in Oostende de nieuwe ploeg Veranda's Willems-Crelan voorgesteld, het nieuwe project van ex-renner Nick Nuyens. Met Timothy Dupont en Stijn Devolder heeft het team enkele bekende namen in de ploeg.

Naast de wielerploeg op de weg is er natuurlijk ook het project met Wout Van Aert in het veld. "Het is uniek dat we zowel een veldritploeg, als team op de weg actief hebben. Dit is een nieuw project, voor de duur van drie seizoenen. Een goede zaak, we willen gestaag groeien", is Nick Nuyens duidelijk.

Met Timothy Dupont heeft de ploeg de Belgische veelwinnaar van 2016 in handen, maar ook Stijn Devolder maakte in de herst van zijn carrière de overstap naar het team. "Timothy wil bevestigen en Stijn wil nog eens schitteren. Hij heeft veel ervaring, hij heeft een erelijst om u tegen te zeggen en is van onschatbare waarde voor deze jonge kern."

Timothy Dupont was vorig jaar de Belgische zegekoning

Resultaten zijn volgens de ploegmanager niet het allerbelangrijkste, wel de inzet van zijn jongens. "Ik pin me niet vast op resultaten, ik wil gewoon dat mijn jongens het beste uit zichzelf halen, ik wil dat ze laten zien dat ze een team zijn", zegt Nuyens nog in HNB.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties