Wijziging van plannen voor wereldkampioen Iserbyt: geen Wereldbeker in Hoogerheide
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties

Eli Iserbyt laat Hoogerheide schieten voor extra trainingen in Spanje

Wijziging van plannen voor wereldkampioen Iserbyt: geen Wereldbeker in Hoogerheide

Eli Iserbyt zal zondag bij de beloften niet aan de start staan van de Wereldbeker in het Nederlandse Hoogerheide. De wereldkampioen bij de U23 verkiest extra training in Spanje boven een wedstrijd.

Joris Nieuwenhuis is bij de beloften al zeker van eindwinst in de Wereldbeker en dus staat er voor Eli Iserbyt nog weinig op het spel. Daarom heeft hij samen met zijn ploeg beslist om niet te starten in Hoogerheide, om zich zo optimaal voor te bereiden op het WK van volgende week in Bieles.

"Omdat Eli na de nodige dosis pech in de Wereldbeker momenteel pas de vierde plek in de tussenstand bekleedt en geen uitzicht meer heeft op de eindzege, werd in samenspraak met de teamleiding beslist om de stage niet te onderbreken voor Hoogerheide", staat er te lezen op de website van Marlux-Napoleon Games.

"Pas volgende week woensdag keert Eli terug naar het Europese vasteland om nadien meteen door te reizen naar het WK in Luxemburg", klinkt het. Iserbyt verdedigt in Bieles zijn wereldtitel bij de beloften.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden

Nieuwste reacties