Wijziging van plannen voor wereldkampioen Iserbyt: geen Wereldbeker in Hoogerheide

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Wijziging van plannen voor wereldkampioen Iserbyt: geen Wereldbeker in Hoogerheide

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Eli Iserbyt zal zondag bij de beloften niet aan de start staan van de Wereldbeker in het Nederlandse Hoogerheide. De wereldkampioen bij de U23 verkiest extra training in Spanje boven een wedstrijd.

Joris Nieuwenhuis is bij de beloften al zeker van eindwinst in de Wereldbeker en dus staat er voor Eli Iserbyt nog weinig op het spel. Daarom heeft hij samen met zijn ploeg beslist om niet te starten in Hoogerheide, om zich zo optimaal voor te bereiden op het WK van volgende week in Bieles.

"Omdat Eli na de nodige dosis pech in de Wereldbeker momenteel pas de vierde plek in de tussenstand bekleedt en geen uitzicht meer heeft op de eindzege, werd in samenspraak met de teamleiding beslist om de stage niet te onderbreken voor Hoogerheide", staat er te lezen op de website van Marlux-Napoleon Games.

"Pas volgende week woensdag keert Eli terug naar het Europese vasteland om nadien meteen door te reizen naar het WK in Luxemburg", klinkt het. Iserbyt verdedigt in Bieles zijn wereldtitel bij de beloften.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties