Bart Wellens volgt de mening van Sven Nys: "Mochten ze vandaag het WK organiseren..."

Redactie
| 2 reacties
Bart Wellens volgt de mening van Sven Nys: "Mochten ze vandaag het WK organiseren..."

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Naast Sven Nys is ook Bart Wellens het WK-parcours in het Luxemburgse Bieles gaan verkennen. En net zoals de 'Kannibaal van Baal' kwam Wellens tot dezelfde vaststelling. Mathieu van der Poel is in het voordeel zondag.

Ook Bart Wellens is onder de indruk van het besneeuwde parcours en vindt het een zeer mooi rondje. "Het eerste gedeelte oogt vrij makkelijk, maar de bruggen maken het lastiger", opent Bart Wellens. "Het wordt echt leuk wanneer de renners aan de afdalingen en schuine kanten beginnen."

Mathieu in het voordeel

"Eerlijk, ik vind het een zeer mooi parcours en ook voor het publiek is het zeer overzichtelijk", vervolgt de ploegleider van Steylaerts-Verona. Wellens ziet net als Nys voordelen voor Mathieu van der Poel op het parcours. "Mochten ze vandaag het WK organiseren, dan zou Mathieu van der Poel duidelijk in het voordeel zijn."

"Dankzij de omstandigheden, niet dankzij het werk van Adrie", benadrukt Wellens in Het Nieuwsblad. "Wout moet hopen dat het gaat dooien. Want dan wordt de wedstrijd een pak lastiger en dus meer in zijn voordeel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties