Gespannen sfeer op Belgische persconferentie: "Vraag het aan Kevin, hij kan het toch zo goed uitleggen"

Redactie
| 26 reacties
Gespannen sfeer op Belgische persconferentie: "Vraag het aan Kevin, hij kan het toch zo goed uitleggen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Hoogspanning op de persconferentie van de Belgische mannenploeg voor het WK veldrijden in het Luxemburgse Bieles. Wout van Aert zal zijn dopingformulieren niet online plaatsen en vraagt zich luidop af waarom landgenoot Kevin Pauwels dat wél gedaan heeft.

Kevin Pauwels en Mathieu van der Poel hebben de voorbije dagen het resultaat van hun dopingcontrole online gezet. Wat vond Van Aert daarvan? "Met die spelletjes ben ik niet bezig geweest. Waarom ze dat gedaan hebben, moet je niet aan mij vragen. Vraag het aan Kevin, hij kan het toch zo goed uitleggen", sneerde Van Aert naar zijn landgenoot/ploegmakker.

"Het ergste vind ik dat er wordt getwijfeld of mijn blessure wel echt is", voegde de uittredende wereldkampioen er nog aan toe. "Maar ik ga mijn formulier niet op het internet gooien. Ik kan wel melden dat ik geen TUE gebruikt heb." Kevin Pauwels, die wel door de grond kon zakken, maar recht voor zich bleef uitstaren, reageerde op zijn gekende manier. "Als ik dit had geweten, had ik het resultaat van die dopingcontrole misschien niet online gezet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties