Van Avermaet met vertrouwen naar Oman: "De vorm is goed"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Van Avermaet met vertrouwen naar Oman: "De vorm is goed"

Greg Van Avermaet is zeker niet onaardig aan zijn nieuwe wielerseizoen begonnen. De BMC-renner droeg twee dagen de gele leiderstrui in de Ronde van Valencia en mikt volgende week op ritwinst in de Ronde van Oman.

In de Ronde van Oman van 2016 lukte het Greg Van Avermaet net niet om een rit te winnen, maar in de editie van dit jaar is de olympische kampioen gebrand op een ritzege. Van Avermaet heeft al heel wat vertrouwen geput na de Ronde van Valencia. "Het seizoen is goed begonnen met een zege en de leiderstrui in Valencia", aldus de BMC-renner.

"Vorm is goed"

"Ik kijk er dus naar uit om mijn seizoen verder te zetten in de Ronde van Oman", vervolgt Van Avermaet bij zijn ploeg. "Het is een harde wedstrijd, maar mijn vorm is goed. Dus ik zal zeker op zoek gaan naar een ritzege indien dat mogelijk is." Na de Ronde van Oman staan de voorjaarsklassiekers in ons land op het programma.

De selectie van BMC: Jempy Drucker, Martin Elmiger, Kilian Frankiny, Ben Hermans, Stefan Küng, Daniel Oss, Michael Schär en Greg Van Avermaet

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties