Veranderingen op kalender Superprestige, wellicht tot groot jolijt van Niels Albert

Redactie
| 13 reacties
Veranderingen op kalender Superprestige, wellicht tot groot jolijt van Niels Albert
Foto: © photonews

Het veldritseizoen loopt bijna op zijn einde, maar er wordt ook al druk werk gemaakt voor de voorbereidingen van het volgende seizoen. Zo zal er al een opvallende wijziging zijn op de kalender van de Superprestige.

Het staat ondertussen al enkele weken vast dat de GP van Spa-Francorchamps van de veldritkalender zal verdwijnen. Maar de wedstrijd vlak aan het parcours van de F1-race zal vervangen worden door een opvallende andere wedstrijd, namelijk die van Niels Albert. De Niels Albert CX wordt in Boom gereden.

Bovendien is er nog een grote verandering, want Telenet zal de Superprestige sponsoren. De internet- en telefonieleverancier tekende een contract voor drie jaar. "Door onze naam aan de Superprestige te verbinden, bevestigen wij onze liefde voor de cross", zegt Manu Leroy in HNB.

Succesverhaal

"Telenet is al jaren actief als sponsor van het Telenet-Fideateam en de Superprestige. Daarnaast werden we vorig jaar ook naamsponsor van de UCI Wereldbeker. Als main partner is het uiteraard onze ambitie om samen met de Verenigde Veldritorganisatoren de komende 3 jaar verder aan het succesverhaal van de Superprestige te schrijve", besluit Leroy.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties