Hilaire Van der Schueren geeft concurrentie veeg uit pan: "Kiekens zijn het"

Redactie
| 55 reacties
Hilaire Van der Schueren geeft concurrentie veeg uit pan: "Kiekens zijn het"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De renners van Wanty-Groupe Gobert blijven maar publiciteit pakken in de Tour de France. Ze lijken zowat de enige ploeg die zich in vlakke etappes nog wil mengen in de vroege vlucht en dat stuit Hilaire Van der Schueren toch wel wat tegen de borst.

Hilaire Van der Schueren mag tevreden zijn: na Backaert was nu ook Offredo voor de tweede keer mee in de vlucht, terwijl ook Van Keirsbulck al eens een monsterontsnapping solo opzette. Vijf keer publiciteit in tien dagen, nog een 8e plaats voor Vanspeybrouck in de sprint en drie man in de top-20.

Geld sprokkelen in de tussensprinten en toch nog top-10 in de rituitslag, zich tonen aan de ASO dat de wildcard niet gestolen was én gewoon attractief koersen. Toch was er in de auto bij Wanty onmin tijdens de etappe. Dat kon Sporza te weten komen via een reportage achter de schermen.

Saaie koers vandaag weer, godverdomme

"Waarom gaat er niemand mee? Het zijn imbecielen", aldus Van der Schueren. "Saaie koers vandaag weer, godverdomme. Jongen, jongen, jongen, wat voor kiekens."

"We proberen de koers te animeren, maar dat lukt niet altijd. We krijgen van niemand hulp. Hoe dat komt? Dat moet je aan die andere mannen vragen", aldus nog de aimabele ploegleider.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties