Marlux-Napoleon Games verandert geweer van schouder: "Kevin kan Wout en Mathieu pijn doen"

Redactie
| 0 reacties
Marlux-Napoleon Games verandert geweer van schouder: "Kevin kan Wout en Mathieu pijn doen"

Dinsdagavond werden de renners van Marlux-Napoleon Games voorgesteld aan het grote publiek. Jurgen Mettepenningen is zoals steeds ambitieus en wil de komende winter meer offensief koersen met zijn team.

"We gaan ons in september niet al neerleggen bij de suprematie van Wout en Mathieu", aldus Mettepenningen bij Sporza. "Maar je kunt niet ontkennen dat zij het merendeel van de crossen zullen winnen. Al ben ik ervan overtuigd dat Kevin in staat moet zijn om hen eens te kloppen en we zullen hem echt motiveren om dat te doen."

Minder in defensief

En dus wil Mettepenningen zijn ploeg op een andere manier zien koersen. "We moeten als team meer aanvallen, minder in het defensief rijden en onze stijl veranderen. We veranderen het geweer van schouder: meer offensief koersen. Ik heb liever dat we aanvallen en strijd leveren dan dat we in de laatste rechte lijn rijden naar een derde, vierde of vijfde plek."

De ploegmanager van Marlux-Napoleon Games heeft er ook al een gesprek met Kevin Pauwels over gehad. "Ik heb daarover met Kevin een goed gesprek gehad. Hij moet meer in de aanval gaan. Hij kan hen pijn doen, daar ben ik van overtuigd en dat moeten we meer zien in de cross", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties