Voormalig wereldkampioen Eli Iserbyt ambitieus: "Ik hoop op de top vijf, maar..."

Redactie
| 0 reacties
Voormalig wereldkampioen Eli Iserbyt ambitieus: "Ik hoop op de top vijf, maar..."

Het voorbije seizoen van Eli Iserbyt was zeker geen superjaar, maar de jonge West-Vlaming hoopt dit seizoen met betere prestaties aan te knopen. Iserbyt zelf zal de beloften met de profs combineren.

Dat het vorige seizoen niet goed was, weet Iserbyt als geen ander. "Zelf was ik vooral ontgoocheld in de kampioenschappen", is Iserbyt duidelijk. "Komend seizoen hoop ik bij de beloften te scoren en zal ik ook wat meer wedstrijden rijden bij de profs."

"Eli is dit jaar een andere renner in vergelijking met vorige zomer"

"Daar hoop ik op een top vijf, maar ik besef dat we met heel veel zijn na die Grote Twee, om een plekje rond de top vijf te scoren", aldus de crosser in HNB. Ploegleider Mario De Clercq ziet het alvast positief tegemoet. "Eli is dit jaar een andere renner in vergelijking met vorige zomer", aldus De Clercq.

"Vorig jaar was niet echt goed. Dit jaar verwachten we heel veel van hem. Het moet beter dan vorig seizoen. Niet dat het zo slecht was, maar het was wel minder in vergelijking met zijn eerste jaar als belofte. We willen graag dat hij in zijn derde jaar opnieuw de Iserbyt is van in zijn eerste jaar", besluit de ploegleider.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties