Zelfs na droomafscheid voor Alberto Contador kan Oleg Tinkov het niet laten om nog eens goed hard tegen de schenen te stampen
Redactie
| 1 reacties

Oleg Tinkov haalt na droomafscheid van Contador in de Vuelta nog eens stevig uit naar voormalige renner

Zelfs na droomafscheid voor Alberto Contador kan Oleg Tinkov het niet laten om nog eens goed hard tegen de schenen te stampen

De steenrijke Rus Oleg Tinkov maakt van elke gelegenheid gebruik om eens goed uit te halen richting Alberto Contador. Zelfs na zijn prachtige zege op de Angliru kon de voormalige werkgever van 'El Pistolero' het niet laten.

Alberto Contador en Oleg Tinkov, het zijn absoluut niet de beste vrienden. Contador reed in het verleden voor de Tinkoff-ploeg van de Rus, maar kon daar volgens Tinkov nooit de gewenste resultaten neerzetten gezien het salaris dat hij er opstreek.

En dus laat Tinkov geen kans onbenut om een flinke sneer aan het adres van de Spaanse pocketklimmer uit te delen. Ook nu dus niet met het einde van zijn profcarrière in zicht. "Contador moet iets voor Froome kopen nadat Froome hem de rit cadeau had gegeven na een desastreuze Vuelta voor de Spanjaarden. Maar hij is goedkoop", aldus Tinkov.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties