Marlux-Napoleon Games blijft werk maken van de toekomst en beloont twee jonge crossers

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Marlux-Napoleon Games blijft werk maken van de toekomst en beloont twee jonge crossers
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Marlux-Napoleon Games blijft werken aan de toekomst. De ploeg van teammanager Jurgen Mettepenningen heeft twee beloftevolle renners beloond met een nieuw contract.

Enkele weken geleden kreeg Pim Ronhaar al goed nieuws over zijn toekomst, want hij maakt de overstap van opleidingsploeg Lares-Doltcini. Maar ook de Nederlander Luke Verburg en Witse Meeusen worden beloften bij de ploeg die vanaf 2018 Marlux-Bingoal zal heten.

Na de cross in Hamme tekenden beide renners een vernieuwd contract. Volgend seizoen komen ze als tweedejaars junior nog uit voor Callant-Doltcini, daarna stappen ze als beloften over naar Marlux-Bingoal. "Zowel Luke als Witse koersen al een tijd bij ons en hebben intussen al genoeg hun sportieve waarde getoond", aldus Jurgen Mettepenningen bij zijn team.

'Goede mentaliteit'

"Luke werd Nederlands kampioen bij de nieuwelingen, een categorie waar zowel Luke als Witse vaak konden winnen. Die sterke prestaties zijn ze nu aan het bevestigen als eerstejaarsjunior. Bovendien zijn Luke en Witse jongeren met een goede mentaliteit en opvoeding. Ze passen perfect binnen de normen en waarden waar we tijdens onze opleiding op drukken. Ook dat is belangrijk", besluit Mettepenningen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties