De drukste periode van het jaar komt eraan... maar geen aangepaste menu voor Laurens Sweeck

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
De drukste periode van het jaar komt eraan... maar geen aangepaste menu voor Laurens Sweeck
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De kerstperiode nadert en dat is voor de crossers de drukste periode van het seizoen. Zeker met de familiefeestjes die erbij komen kijken. En dat is niet anders bij de familie Sweeck.

"De kerstperiode is altijd druk en lastig", opent Laurens Sweeck bij Wielerkrant.be. "Ik hoop dat ik die goed kan doorkomen richting de kampioenschappen. Ik heb drie weken goed getraind. Ik ga passen voor Sint-Niklaas en Leuven, omdat ik toch al wat vermoeidheid heb gevoeld. Het zijn dan ook vijf crossen op zeven dagen."

Ook bij de familie Sweeck zijn er natuurlijk familiale verplichtingen tussen kerst en het nieuwe jaar. "Ik ben altijd blij dat ik dan eens met de familie kan samenzitten. Dat hoeft niet altijd heel erg lang te zijn. Of er een aangepast menu is voor mij? Dat zal er niet zijn, maar ik zal wel opletten op wat ik eet."

2018

En ook bij de viering van het nieuwe jaar komt er geen echt feest kijken. Op 1 januari staat traditioneel de GP Sven Nys in Baal op het programma. "Meestal kruip ik er net na middernacht in", aldus Sweeck. "Anders word ik toch wakker van al dat vuurwerk. Bovendien ben ik ook al geen vroege slaper."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties