Klaas Vantornout snapt er niks van: "Vroeger moest mijn naam maar op HLN verschijnen en dat was genoeg voor stortvloed aan verwijten"
Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 28 reacties

Klaas Vantornout doet opvallende vaststelling: "Niet om te zeveren, maar ineens lijk ik wel populaire Klaas"

Klaas Vantornout snapt er niks van: "Vroeger moest mijn naam maar op HLN verschijnen en dat was genoeg voor stortvloed aan verwijten"
Foto: © Photonews

Net nu zijn pensioen nadert, zit Klaas Vantornout met een vervelende blessure thuis. De 35-jarige West-Vlaming kwam zondag stevig ten val in de Wereldbekercross van Namen en zit met een klein handbreukje in het gips. 'Het Laatste Nieuws' zocht de man van Marlux-Napoleon Games op voor een gesprek.

Opvallendste passage in het interview met de vaak gecontesteerde ex-kampioen van België is die over zijn nakende afscheid. Zo krijgt hij de vraag wat hij zou doen als manager Jurgen Mettepenningen hem een extra jaartje in het veld zou voorschotelen: "Tja, ja, allez, dan... Jaaaa, ik beken: ik twijfel. Ook omdat iedereen plots zoveel respect voor me heeft gekregen. Ik heb nooit zoveel supporters gehad als vandaag."

Het was ooit anders, dat beseft Vantornout als geen ander: "Supporters zijn iets heel raars. Dit is de omgekeerde wereld in vergelijking met een paar jaar geleden. Ik zeg het niet om te zeveren, maar ik lijk wel populaire Klaas. Dit is genieten. Ik kan niks verkeerd doen terwijl ik vroeger bakken kritiek kreeg: mijn naam moest maar op 'HLN' verschijnen en dat was genoeg voor een stortvloed aan verwijten. Dit is echt een rare sport", zegt Vantornout.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
03/10/2021 Parijs-Roubaix
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties