? Emotionele video: na maanden revalideren zit pechvogel van Quick-Step Floors opnieuw op de fiets: "Hier keek ik zo hard naar uit"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
? Emotionele video: na maanden revalideren zit pechvogel van Quick-Step Floors opnieuw op de fiets: "Hier keek ik zo hard naar uit"

In januari vond er een drama plaats voor Quick-Step Floors. Tijdens een stage in Zuid-Afrika werden onze landgenoot Laurens De Plus en de jonge Tsjech Petr Vakoc aangereden. Die laatste moest lang revalideren, maar zit ondertussen opnieuw op de fiets.

Dat liet hij weten via een filmpje. "Ik wil laten weten dat mijn revalidatie goed verloopt", aldus de Tsjechische renner. "Ik werd door een auto geraakt toen ik in Zuid-Afrika aan het trainen was met Bob (Jungels) en Laurens (De Plus). Momenteel ben ik in Praag druk bezig met mijn revalidatie. Ik ben blij dat ik opnieuw kan trainen. Eerst moest ik dat liggend doen, maar nu ben ik super blij dat ik opnieuw zittend kan fietsen."

Eindelijk op de fiets

Ondertussen kon de ex-winnaar van de Brabantse Pijl al met zijn fiets de weg op. "Dit was de dag waar ik zo hard naar uitkeek na mijn ongeval. Na maanden revalideren kan ik opnieuw buiten fietsen en genieten van wat ik zo graag doe."

Vakoc hoopt de Wolfpack snel te vervoegen. "Ik heb de wedstrijden gevolgd en het was ongelofelijk om mijn ploegmaats zo veel te zien winnen. Ik kan niet wachten om er opnieuw bij te zijn, jongens!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties