Mathieu van der Poel krijgt lof langs alle kanten, ook Belgische analist vindt hem geweldig

Mathieu van der Poel krijgt lof langs alle kanten, ook Belgische analist vindt hem geweldig
Foto: © SC

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Na zijn zege in het Nederlands Kampioenschap volgen de lofbetuigingen voor Mathieu van der Poel mekaar op. Luidop aankondigen dat je gaat om te winnen en het dan ook nog doen: het is er weinigen gegeven. De Nederlander heeft dan ook fans uit alle hoeken. Ook Karl Vannieuwkerke is onder de indru

Vooral het manoeuvre tijdens de sprint, waarin van der Poel zich door een klein gaatje langs Sinkeldam wringt om vervolgens naar de meet te knallen, kan op veel bijval rekenen. Zowat heel de wielerwereld heeft bewondering voor de zege van van der Poel. Het gaat dan niet enkel over het resultaat, maar ook over de manier waarop.

Zelfs fans van andere wielrenners steken hun adoratie voor de Nederlander niet onder stoelen of banken. Hij kreeg ook al felicitaties van Karl Vannnieuwkerke. De Belgische presentator is nu nog druk in de weer met het WK voetbal, maar dat betekent niet dat hij het wielrennen niet op de voet volgt. De wielercommentator laat op Twitter nog eens weten dat van der Poel volgens hem een echte klasbak is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties