Kopman Van Avermaet krijgt twee landgenoten mee naar BinckBank Tour: "In San Sebastian getoond dat de benen nog goed zijn"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 7 reacties
Kopman Van Avermaet krijgt twee landgenoten mee naar BinckBank Tour: "In San Sebastian getoond dat de benen nog goed zijn"
Foto: © photonews

Greg Van Avermaet heeft een drukke zomer. Na zijn uitstekende Tour reed hij de Clasica San Sebastian en komende zondag komt hij in actie op het EK in Glasgow. Een dag na dat EK is hij bij BMC de kopman voor de BinckBank Tour.

"De BinckBank Tour is een wedstrijd die me ligt", vertelt Van Avermaet. "Bovendien is het altijd leuk om in België te koersen. Ik voelde me goed in de Clasica San Sebastian en ik toonde daar dat ik nog steeds over goede benen beschik."

Op het podium eindigen, kon Van Avermaet nog niet in de Belgisch-Nederlandse rittenwedstrijd. "In de vorige twee edities werd ik telkens vierde, dus ik ben erg gemotiveerd om beter te doen. Dit jaar zal het wel anders zijn omdat ik meteen van het EK naar de BinckBank Tour afzak. We zullen zien hoe mijn lichaam daarop reageert, maar we hebben een sterke ploeg, dus ik kijk er naar uit."

Drie Belgen bij BMC

Met Loïc Vliegen en Nathan Van Hooydonck krijgt de BMC-kopman nog twee landgenoten mee. 

De selectie van BMC: Jempy Drucker, Stefan Küng, Miles Scotson, Greg Van Avermaet, Nathan Van Hooydonck, Francisco Ventoso en Loïc Vliegen

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties