Quick-Step Floors trekt met ijzersterk zevental naar Ronde van Slovakije

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Quick-Step Floors trekt met ijzersterk zevental naar Ronde van Slovakije
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Van woensdag tot zondag wordt de Ronde van Slovakije afgewerkt. Voor Quick-Step Floors is het de allereerste deelname op Slovaakse bodem en de ploeg wil graag scoren met verschillende troeven.

"We kijken erg uit naar onze eerste deelname aan de Ronde van Slovakije", vertelt ploegleider Tom Steels. "We komen hier met een mix van renners om mee te strijden voor ritzeges en een goed klassement. Na twee dagen zal het algemene klassement wellicht beslist zijn, dus we zullen er meteen proberen te staan met Alaphilippe en Jungels, terwijl we in de sprints op Jakobsen rekenen."

Naast Alaphilippe, Jungels en Jakobsen kan Quick-Step ook op Yves Lampaert Zdenek Stybar, Niki Terpstra en Iljo Keisse rekenen. Genoeg weelde dus in de selectie. "Er zijn geen gemakkelijke ritten in Slovakije en de wind kan ook een belangrijke rol spelen. Maar we willen graag ons indrukwekkende palmares van 2018 nog wat aandikken."

De ploeg van Quick-Step Floors voor de Ronde van Slovakije: Julian Alaphilippe (FRA), Fabio Jakobsen (NED), Bob Jungels (LUX), Iljo Keisse (BEL), Yves Lampaert (BEL), Zdenek Stybar (CZE) en Niki Terpstra (NED)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties