Belgische sprinter eindwinnaar van Napoleon Games-Cycling Cup: "Bekroning op mijn regelmaat"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
Belgische sprinter eindwinnaar van Napoleon Games-Cycling Cup: "Bekroning op mijn regelmaat"
Foto: © photonews

Voor de tweede keer al in zijn carrière heeft de Belgische sprinter Timothy Dupont zich verzekerd van eindwinst in de Napoleon Games Cycling Cup. "Voor onze hoofdsponsor Wanty is deze eindzege natuurlijk magnifiek", vertelt hij.

Dupont wilde in Binche-Chimay-Binche graag winnen, maar strandde op een 8e plek. "In eerste instantie probeerde ik vandaag de koers te winnen", klinkt het. "We waren in de finale met een mooi groepje weg, maar werden helaas in de slotronde gegrepen. In de slotsprint zat ik aan het wiel van Arnaud Démare. Hij moest een gaatje laten vallen op de klim en zo was een top 5 buiten handbereik."

Tweede keer eindwinnaar

"Voor onze hoofdsponsor Wanty is deze eindzege in de Beker van België natuurlijk magnifiek. We zitten hier op hun thuisgrond. Het is voor de tweede keer in mijn carrière dat ik eindwinnaar ben van de Beker van België. Deze eindwinst is de bekroning op mijn regelmaat en al het ploegwerk van het afgelopen jaar."

Het wielerseizoen loopt bijna op haar einde. "De komende dagen treed ik als seizoenseinde nog aan in Parijs-Bourges, Parijs-Tours en Tacx Pro Classic", aldus Dupont bij zijn team. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties