Gekkenwerk of niet? Lotto Soudal-ploegmaats Thomas De Gendt en Tim Wellens gaan voor opmerkelijke 'stunt' na Lombardije

Redactie
| 21 reacties
Gekkenwerk of niet? Lotto Soudal-ploegmaats Thomas De Gendt en Tim Wellens gaan voor opmerkelijke 'stunt' na Lombardije
Foto: © photonews

Thomas De Gendt en Tim Wellens hebben er al een lang en zwaar seizoen opzitten, maar toch krijgen beide Lotto Soudal-renners niet genoeg van de fiets. De Waaslander en Limburger keren na de Ronde van Lombardije niet met het vliegtuig maar wel met de fiets naar huis.

Na een lang en slopend seizoen wacht voor Tim Wellens en Thomas De Gendt in de Ronde van Lombardije hun laatste wedstrijd van 2018. Maar daarna zullen beide renners niet het vliegtuig terugkeren naar België. Het plan is om met de fiets op meerdere dagen tijd terug naar België te gaan. 

Eind juni was er al sprake van dat plan, maar dat ligt nu zo goed als vast. De afstand van Como naar België is om en bij de 1.200 kilometer. Drie maanden geleden wilden ze die afstand spreiden over 6 dagen. 

Van hotel naar hotel

"We gooien in Italië alle bagage op de fiets en trekken dan van hotelletje naar hotelletje terug naar huis. Gewoon op het gemak, zonder grote haast. Ja, op 14 oktober zijn er verkiezingen, maar de volmacht is al geregeld", lacht De Gendt in Het Nieuwsblad

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties