Oliver Naesen wil nog één keer uitpakken dit seizoen: "Mijn laatste koers van het jaar"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
Oliver Naesen wil nog één keer uitpakken dit seizoen: "Mijn laatste koers van het jaar"
Foto: © photonews

Oliver Naesen is de laatste weken in goede doen en mocht ook na afloop van Binche-Chimay-Binche mee op het podium. Zaterdag hoopt hij in Parijs-Tours nog een laatste keer uit te pakken.

Op Danny van Poppel stond dinsdag geen maat. Ook Yves Lampaert was iets sneller dan Naesen. "Binche-Chimay-Binche is een eindeseizoenswedstrijd waar je nooit echt weet wat je kan verwachten", vertelde Naesen na afloop. "Sommige renners zijn moe en anderen zijn dan weer supergemotiveerd om een resultaat te behalen."

"Ik heb niet echt spijt van iets. Ik kon misschien nog tweede worden als ik iets beter gepositioneerd zat, maar van Poppel was gewoon sterker. Ik verkeer in goede vorm en recent enkele mooie uitslagen bij elkaar rijden. Het gevoel voor Parijs-Tours zit dus goed."

Parijs-Tours

Dat wordt het laatste kunststukje van Naesen dit seizoen. Parijs-Tours wordt nu zaterdag gereden. "Met het nieuwe parcours zal de wedstrijd nog meer open zijn en dat ligt me. Het wordt mijn laatste koers van het jaar en ik hoop nog eens uit te pakken", besluit de ex-Belgische kampioen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties