Haast je als je erbij wil zijn! Supportersdag Jens Keukeleire komt met rasse schreden dichterbij

Fans Jens Keukeleire houden op tien november supportersdag

Haast je als je erbij wil zijn! Supportersdag Jens Keukeleire komt met rasse schreden dichterbij
Foto: © photonews

De JK supportersvereniging uit Brugge plant voor de tweede keer dit jaar een supportersdag. Het wil hiermee vieren dat Jens Keukeleire dit seizoen na heel wat ups en downs en vooral pech toch weer knap heeft teruggevochten.

De supportersdag gaat door op zaterdag tien november. De vereniging heeft een volledige dag gepland vanaf 12u15 tot de late uurtjes om het seizoen samen met zijn favoriete renner in stijl af te sluiten. Wie enkel 's middags of 's avonds wil meedoen, kan dat ook.

Na samenkomst aan feestzaal PC De Koepel in Brugge trekt men 's middags de stad in om een bezoek te brengen aan Choco-Story, waar pralines gemaakt en uiteraard geproefd kunnen worden. Er worden tijdens het middaggedeelte zeker nog twee andere activiteiten voorzien, die voorlopig nog niet bekendgemaakt worden.

VRAGENRONDE MET STIJN VLAEMINCK

Richting de avond zal een traiteur iedereen voorzien van een heerlijke maaltijd. Journalist Stijn Vlaeminck van Studio Brussel zal Keukeleire het vuur aan de schenen leggen in een vragenronde. Waarna de avond op muzikale wijze zal worder verder gezet door een band of zanger en een dj. Inschrijven kan nog tot vier november.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties