Sanne Cant over blok bij Oranje: "Zullen de Nederlanders voor elkaar rijden?"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 5 reacties
Sanne Cant over blok bij Oranje: "Zullen de Nederlanders voor elkaar rijden?"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Sanne Cant gaat dit weekend op zoek naar een derde regenboogtrui op rij. De Lilse lijkt in eerste instantie vooral met de Nederlandse meisjes te moeten afrekenen.

Cant wil in Bogense wat graag opnieuw wereldkampioene worden. "In Valkenburg en Bieles heb ik gewonnen op omlopen die elkaars uitersten zijn", blikt Cant bij Sporza terug op de afgelopen twee WK's.

"Dan bestaat er geen parcours dat me niet ligt. De omloop in Bogense lijkt veeleer op die van Luxemburg. Het is een beetje bergop en de ondergrond zou ook gelijkaardig zijn. Maar ik heb het parcours nog niet gezien. Het kan nog veel veranderen tegen zaterdag."

Nederlands blok

De concurrentie komt zaterdag vooral uit Nederlandse hoek met onder meer Marianne Vos, Lucinda Brand en Denise Betsema. "Ik zie dat Nederlandse blok als 4 à 5 apartje stukjes, waar ik zeker kan tussen rijden. Zullen de Nederlanders voor elkaar rijden?"

"In mijn ogen is cross ieder voor zich. De sterkste komt meestal bovendrijven en dat zal op het WK niet anders zijn. Ik ben zeker klaar om  de strijd aan te gaan zaterdag", besluit de uittredende wereldkampioene. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties